Tako se je na neobdelano fotografijo odzval mož

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Rande Gerber, mož Cindy Crawford, je dokazal, da je in bo njegova soproga zanj vedno lepa. V odgovor Cindyjini neobdelani fotografiji, ki je pricruljala na splet, je sam objavil fotografijo, na kateri je Cindy videti naravnost čudovito.
Oglej si celoten članek

Zdi se, da se Rande Gerber, mož Cindy Craword, požvižga na objavo neobdelane fotografije svoje soproge. Njegova soproga bo zanj vedno lepa in pika. Nekaj dni zatem, ko je neobdelana fotografija, ki je decembra 2013 krasila naslovnico mehiško in latinsko ameriške edicije revije Marie Claire obšla svet, je Rande na svoj Instagramu objavil fotografijo, na kateri je Cindy videti še bolj vroče kot kdajkoli doslej, pod njo pa pripisal valentinovo sporočilce:
"Ona je dobila rože, jaz pa njo. Srečno valentinovo, Cindy!".

Kdaj je nastala fotografija, ki jo je objavil Cindyjin mož, ni znano, je pa ta s tem dokazal, da je s pomankljivosti ali brez, Cindy zanj še vedno lepa in je srečen, da je z njo poročen že skoraj 17 let.

Neobdelana fotografija supermanekenke je sicer požela val navdušenja, pri reviji Marie Claire pa so jo označili za "resnično, iskreno in prekrasno“.

 

She got flowers and I got her. Happy Valentines Day @cindycrawford

A photo posted by Rande Gerber (@randegerber) on Feb 14, 2015 at 6:00pm PST



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.