Magazin > VIP
47 ogledov

Tako se je na neobdelano fotografijo odzval mož

Cindy Crawford, Rande Gerber Profimedias
Rande Gerber, mož Cindy Crawford, je dokazal, da je in bo njegova soproga zanj vedno lepa. V odgovor Cindyjini neobdelani fotografiji, ki je pricruljala na splet, je sam objavil fotografijo, na kateri je Cindy videti naravnost čudovito.

Zdi se, da se Rande Gerber, mož Cindy Craword, požvižga na objavo neobdelane fotografije svoje soproge. Njegova soproga bo zanj vedno lepa in pika. Nekaj dni zatem, ko je neobdelana fotografija, ki je decembra 2013 krasila naslovnico mehiško in latinsko ameriške edicije revije Marie Claire obšla svet, je Rande na svoj Instagramu objavil fotografijo, na kateri je Cindy videti še bolj vroče kot kdajkoli doslej, pod njo pa pripisal valentinovo sporočilce:
"Ona je dobila rože, jaz pa njo. Srečno valentinovo, Cindy!".

Kdaj je nastala fotografija, ki jo je objavil Cindyjin mož, ni znano, je pa ta s tem dokazal, da je s pomankljivosti ali brez, Cindy zanj še vedno lepa in je srečen, da je z njo poročen že skoraj 17 let.

Neobdelana fotografija supermanekenke je sicer požela val navdušenja, pri reviji Marie Claire pa so jo označili za "resnično, iskreno in prekrasno“.

 

She got flowers and I got her. Happy Valentines Day @cindycrawford

A photo posted by Rande Gerber (@randegerber) on Feb 14, 2015 at 6:00pm PST



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.