Tako se je Selena odzvala na Justinovo zaroko

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kako se je na zaroko Justina Bieberja odzvala Selena Gomez, s katero je imel pevec dolga leta viharno in strastno razmerje?
Oglej si celoten članek

Selena izjave za medije seveda ni podala, a kot pravijo, slika pove več kot tisoč besed. Selenina asistentka je na Instagramu namreč objavila fotografijo do ušes nasmejane igralke na jahti, ki v družbi prijateljev pluje okoli New Yorka. Vsa srečna in z božansko postavo v kopalkah, ni videti, da bi jo novica o zaroki Justina Bieberja pretirano prizadela in tako tudi je, pravijo viri.

Magazin To je punca, ki je Seleni speljala Biberja

"Seveda je bila presenečena, a Justina pozna in ve, da pogosto sprejema nagle odločitve. Povsem ga je prebolela in naredila križ čez njuno vezo ob zadnjem razhodu. Tisto je bil res še zadnji poskus, a je videla, da ne gre. Trenutno je srečna, osredotoča se nase, druži se s prijateljicami in hodi v cerkev. Justin sploh ni tema pogovorov in prav tako zmenki z novimi fanti," je zaupal vir blizu igralke.

Magazin Justin Bieber pred to lepotico padel na kolena

Justinu in njegovi sveži zaročenki Hailey Baldwin je očitno v drugo usojeno, medtem ko se jima s Seleno tudi v drugo ni izšlo. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.