Tako se je Tanja Žagar izogibala nezaželenim vprašanjem

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
V pogovoru v živo z oboževalci Tanja Žagar na določena vprašanja ni želela odgovoriti.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek je Tanja Žagar svojim oboževalcem predstavila najnovejši videospot za pesem Nina Nana. Tanja, ki obožuje stik z oboževalci, se je odločila imeti pogovor v živo preko Facebooka le nekaj minut po objavi videa in dobre pol ure odgovarjala na vprašanja, ki so jih zastavljali zvesti poslušalci rdečelaske.

Svoje fane je spodbujala, naj jo sprašujejo o karieri in o novem videospotu, a nekatere je bolj zanimalo, ali drži, da je noseča. Ko je videla vprašanje, ki se je navezovalo na te govorice, je nekomu v studiu z nasmehom na obrazu rekla: "Nekdo je tako plodno razpoložen! (smeh)!" Na vprašanje, kako kaj ljubezen, pa je hitro odgovorila: "Kako ljubezen? Nikoli bolje!"

Z nenehnim spodbujanjem sledilcev, naj komentirajo novo pesem ali kariero, je prikupna pevka dajala vtis, da se želi izogniti pereči temi, ki se je pod komentarji pojavila kar nekajkrat. Za komentar, kaj pravi na govorice o nosečnosti, smo jo klicali tudi iz našega uredništva, a žal odgovora nismo dobili. Smo pa dobili komentar pevke Mirne Reynolds, s katero je bila Tanja v skupini Foxy Teens. Kaj o govoricah o nosečnosti pravi Mirna, si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 23:40 26. April 2017.

    pa še res je

  • ode
    06:26 26. April 2017.

    Nekaj je morala storiti, da se piše o njej, če se že o njenem petju ne.

  • 14:41 25. April 2017.

    sej bo, počas

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.