Magazin > VIP
147 ogledov

Tako se je Tanja Žagar izogibala nezaželenim vprašanjem

Tanja Žagar mediaspeed
V pogovoru v živo z oboževalci Tanja Žagar na določena vprašanja ni želela odgovoriti.

V ponedeljek je Tanja Žagar svojim oboževalcem predstavila najnovejši videospot za pesem Nina Nana. Tanja, ki obožuje stik z oboževalci, se je odločila imeti pogovor v živo preko Facebooka le nekaj minut po objavi videa in dobre pol ure odgovarjala na vprašanja, ki so jih zastavljali zvesti poslušalci rdečelaske.

Svoje fane je spodbujala, naj jo sprašujejo o karieri in o novem videospotu, a nekatere je bolj zanimalo, ali drži, da je noseča. Ko je videla vprašanje, ki se je navezovalo na te govorice, je nekomu v studiu z nasmehom na obrazu rekla: "Nekdo je tako plodno razpoložen! (smeh)!" Na vprašanje, kako kaj ljubezen, pa je hitro odgovorila: "Kako ljubezen? Nikoli bolje!"

Z nenehnim spodbujanjem sledilcev, naj komentirajo novo pesem ali kariero, je prikupna pevka dajala vtis, da se želi izogniti pereči temi, ki se je pod komentarji pojavila kar nekajkrat. Za komentar, kaj pravi na govorice o nosečnosti, smo jo klicali tudi iz našega uredništva, a žal odgovora nismo dobili. Smo pa dobili komentar pevke Mirne Reynolds, s katero je bila Tanja v skupini Foxy Teens. Kaj o govoricah o nosečnosti pravi Mirna, si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 7
  • Boris Odreitz 23:40 26.april 2017.

    pa še res je

  • ode 06:26 26.april 2017.

    Nekaj je morala storiti, da se piše o njej, če se že o njenem petju ne.

  • Franjo Erman 14:41 25.april 2017.

    sej bo, počas