Tako se je Trump maščeval Salmi Hayek

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Salma Hayek je razkrila, kakšno maščevanje jo je doletelo, ko ni hotela na zmenek z Donaldom Trupom.
Oglej si celoten članek

Igralka Salma Hayek je v radijskem intervjuju za Radio Centro povedala, da ji je predsedniški kandidat Donald Trump pred leti dvoril, čeprav je vedel, da ni samska. "Ko sem ga spoznala, sem imela fanta, s katerim se je poskušal spoprijateljiti, da bi dobil mojo telefonsko številko. Dobil jo je in me vabil na zmenke,“ je povedala 50-letna zvezdnica in dodala, da se ji je Trump maščeval, ko mu je razložila, da z njim, tudi če bi bila samska, ne bi šla na zmenek. "Poklical je … No, on ni rekel, da je on poklical, ampak nekdo je poklical National Enquirer, ki je zapisal, da Trump z mano noče na zmenek, ker sem majhna. Pozneje me je poklical in pustil sporočilo: 'Lahko to verjameš? Kdo bi izustil kaj takšnega? Ne želim, da bi ljudje to mislili o tebi.'. Mislil je, da bo sedaj šla z njim na zmenek, da ljudje ne bi mislili, da sem zanj premajhna.“

A se je uštel …

Salma je sicer prepričana, da bi se situacija za tujce v Ameriki poslabšala, če bi Trump zmagal na predsedniških volitvah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:59 26. Oktober 2016.

    Premajhna z velikimi joškami. Verjetno se je sama ponujala, pa jo je zavrnil, sedaj pa flance sadi.

  • 19:53 25. Oktober 2016.

    Trump nategnu cele USA + Sevnico :)

  • 18:18 25. Oktober 2016.

    Če mal bolš pogledam , je tale zlo zlo podobna mladi Jovanki !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.