Tako se še danes podpirata nekdanja zakonca Nemec

Foto: Mediaspeed Fatalni moški 2019 Foto: Mediaspeed Fatalni moški 2019 Foto: Mediaspeed Fatalni moški 2019 Foto: Mediaspeed Fatalni moški 2019 Foto: Mediaspeed Fatalni moški 2019 Foto: Mediaspeed Fatalni moški 2019
Kakšen zgled!
Oglej si celoten članek

Manekenka Iryna Osypenko in njen nekdanji soprog, poslanec Matjaž Nemec, kljub ločitvi, za katero sta se odločila lansko leto, ostajata velika prijatelja. Matjaž je v intervjuju, ki ga je dal Boštjanu Romihu, tudi povedal, da še vedno pogosto obišče bivšo ženo in ji izprazni hladilnik. 

Nekdanja zakonca ne skrivata, da sta tudi po razhodu ohranila tesno prijateljstvo, kar se je potrdilo tudi sinoči, ko je Osypenkova Nemca prišla podpret na izbor za Fatalnega moškega 2019, ki je potekalo pod okriljem revije Avenija. "Ko podpiraš najboljšega prijatelja," je pripisala ob skupno fotografijo na Instagramu. Iryna pa novega poglavja ni odprla le v zasebnem življenju, odločila se je namreč tudi za novo poslovno pot in sicer marketinško, njeno novo delavno mesto je na Radiju 1.

Matjaža je prišla podpret tudi prijateljica in evropska poslanka Tanja Fajon

Sinoči je sicer kot najbolj fatalni slavil Jan Plestenjak, poleg Jana in Matjaža pa se je za naslov potegovalo še šest usodnih znanih Slovencev: Filip Flisar, Alen Kobilica,Tadej Pišek, Saša Petrović - Challe Salle, Jernej Tozon in David Urankar.  Prvi izbor za najbolj fatalnega moškega leta 2019 sta s komičnimi vložki popestrila Ula Furlan in Gašper Bergant, jedi, v katerih so uživali izbrani gosti, pa je idejno zasnoval kuharski mojster Jure Tomič iz Ošterije Debeluh. Foto urtinke najdete v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:17 16. Maj 2019.

    Ubogi Danilo ima še danes psihične težave

  • vec
    14:22 16. Maj 2019.

    O je fatalni res ne za pupe, ampak za nas davkoplačevalce, fatalna zadeva čisto, in takih fatalcev je cel javni …

  • 12:00 16. Maj 2019.

    Fatalni moški 2019 ? Vsekakor je bil verjetno Fatalni moški tudi , ko se je fizično spravil nad njegovega očima …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.