Tako se streže seksu na prostem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Konec tedna si lahko začinite z erotičnim izletom v naravo in s tem pretrgate seksualno rutino.
Oglej si celoten članek

Če ne spadate med sramežljive, si nedeljski izlet le popestrite z užitki na prostem. Spontanost in eksotični kotiček bosta v vašo razmerje vnesla svežino in nasmešek, ki bo trajal še cel teden. Žgečkljivi izletek pa vas bo zagotovo popeljal v mladostniške čase, ko je bil seks v avtomobilu, šotoru ali na stranišču diskoteke nekaj povsem vsakdanjega.

Izberite kraj. Če ste bolj romantične vrste, se na jasno noč zapeljite na osamljen kraj, opazujta zvezde, srkajta vino in … Dovolj toplo pa je tudi že za seks na plaži, v gozdu, na seniku, opazovalnici ali v viseči mreži na domačem vrtu.

Diskretnost. Je vaš izbranec ali izbranka bolj sramežljive vrste? Izberite čim bolj osamljen kraj, ki je dobro skrit pred očmi radovednežev.

Primerna oblačila. Izberite oblačila, ki se jih hitro sleče in obleče. Za dekleta je najbolj praktično dovolj široko krilo.

Podlaga. Čeprav niste v postelji, ni potrebe, da bi kamenčki ali pesek uničili vročo akcijo ali vas celo poškodovali. S seboj vzemite podlago in dovolj veliko mehko odejo ali brisačo, s katero se lahko tudi pokrijeta.

Repelent. Komarji, muhe, ose, čebele, mravlje in klopi so dober razlog, da s seboj vzamete repelent.

Lubrikant in zaščita. Kondomi in lubrikant so nepogrešljivi tudi pri seksu v naravi. Z uporabo kondoma boste imeli po vroči akciji najmanj dela z ostanki. 

Pripomočki. Zakaj ne bi vročih igric na prostem začinili z leskovo šibo ali svojo drago privezali na drevo in si jo vzeli kot čisto pravi lovec?

Vlažilni robčki. Po odnosu se boste s pomočjo mokrih robčkov hitro in učinkovito očedili.

Hrana in pijača. Nekateri si po seksu prižgejo cigareto, druge tovrstne aktivnosti pustijo lačne. Vsekakor pa bo po divji akciji osvežilna pijača več kot dobrodošla.

Smo kaj izpustili?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.