Tako si Tanja in Miki popestrita zvezo

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Novopečena mamica Tanja Žagar štiri mesece po porodu že skače po slovenskih odrih.
Oglej si celoten članek

Na valetnitovo je zaljubljence že tradicionalno zabavala v Žalcu, zato smo njenega menedžerja in srčnega partnerja Mikija Šarca vprašali, od kje njegovi dragi toliko energije. 

"No, nisva ravno polno zaposlena, saj je Tanja imela v dveh mesecih le štiri ali pet koncertov, odsotna pa je največ šest ur. Takrat vskočijo mama, teta ali pa moja hči. Malo ga tudi navajamo, da mamica in tatica ne bosta vedno 24 ur na dan ob njem. Že od rojstva je obkrožen z najino družino in prijatelji, ker je takšen pač tudi najin način življenja. Sicer je naš Karlo zelo priden, se drži urnikov in ponoči spi. Midva ga zabavava z vokalnimi izvedbami, opazila pa sva, da hitro zastriže z ušesi, brž ko sliši harmoniko," se je na vprašanje, kako s Tanjo usklajujeta starševstvo in nastope, razgovoril očka Miki, ki pravi, da so občutki ob rojstvu sina povsem enaki kot takrat, ko sta se mu rodila prva dva otroka.

In kako je Miki Tanjo razvajal na valentinovo? "Midva sva kar se tega tiče zelo nestandardna in se ne ozirava na te uradne dneve. Pozornost si izkazujeva vsak dan. Znava zabavati drug drugega."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:49 15. Februar 2018.

    Naj uživata samo,da ne bosta končala kot gospa in gospod ZAMAN!! Helena več nima nastopov (Slovenci ravno ne marajo žensk,ki …

  • 19:21 15. Februar 2018.

    Zdaj še gre, kaj bo pa čez 20 let ? Šarac 71, Tanja 55.

  • 14:36 15. Februar 2018.

    Lepo si je porihtal na stara leta,lisjak...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.