Tako slavimo humor Jurija Zrneca, ampak poglejte njegovo dekle!

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Tudi ona ima odličen smisel za humor.
Oglej si celoten članek

Igralec Jurij Zrnec je zadnja leta srečen v objemu pevke skupine Pliš Aleksandre Ilijevski, ki pa je ne krona le glas in stas, temveč še odličen smisel za humor, ki ga deli tudi na družbenih omrežjih. V zadnjem času je posnela celo nekaj parodij na račun sojenja Deep vs. Heard.

Humorne kratke videe ustvarja na Tik Toku, deli pa jih tudi na Instagramu. A ne le prikupne šale, pogosto objavi tudi Tik Tok duete, s katerimi dokazuje, da je prava vokalna kameleonka, saj ji ležijo raznovrstni glasbeni žanri. Ni dvoma, da je v domu Zrnec - Ilijevski zagotovo veliko smeha in glasbe. Jurija in Aleksandre pa ne druži le ljubezen drug do drugega, glasbe in humorja, temveč sta tudi velika ljubitelja živali in imata doma čisto pravo živalsko kraljestvo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 00:34 18. Junij 2022.

    Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 72 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej …

  • 12:00 17. Junij 2022.

    zrnec nima smisla za humor. ne pa še poglejte to kar dela vtisiti oddajo kuhanju so angleži naredili pred desetletji …

  • 07:44 17. Junij 2022.

    Mu jo bo spet kdo "nabil" kot prejšnjo,pa bo revež padal v depresijo......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.