Fotografije prvih plastičnih operacij

Foto: Profimedia Plastične operacije Foto: Profimedia Plastične operacije Foto: Profimedia Plastične operacije Foto: Profimedia Plastične operacije Foto: Profimedia Plastične operacije Foto: Profimedia Plastične operacije Foto: Profimedia Plastične operacije Foto: Profimedia Plastične operacije
Začetki plastične kirurgije segajo že stoletje nazaj.
Oglej si celoten članek

Črno-bele fotografije (v galeriji) prikazujejo britanske vojake, ki so med prvo svetovno vojno s front prišli s poškodovanimi obrazi, ki jih je takrat mladi kirurg Harold Gillies skušal vrniti v prvotno stanje.

Magazin Prodajalke razkrile, kaj najbolj mika tatove

Plastična in estetska je skozi stoletje razvoja dosegla ogromen napredek, zato so kirurški estetski popravki danes skoraj ali povsem nevidni. Ogromno lepotnih napak pa se da izboljšati tudi s pomočjo nekirurških posegov. 

bizarno Rop: Ne boste verjeli, koliko ur je skrila v svojo nožnico!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.