Tako so kosmatinke uživale v mačji kavarni

Foto: Reuters Mačja kavarna v New Yorku. Foto: Reuters Mačja kavarna v New Yorku. Foto: Reuters Mačja kavarna v New Yorku. Foto: Reuters Mačja kavarna v New Yorku. Foto: Reuters Mačja kavarna v New Yorku. Foto: Reuters Mačja kavarna v New Yorku. Foto: Reuters Mačja kavarna v New Yorku.
Dogajanje v New Yorku je pretekli teden popestrila čisto prava mačja kavarna, kjer so si obiskovalci lahko privoščili tako imenovani cat'achino, kosmatinke pa so predle ob nenehnem božanju in crkljanju.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji mačk so na vstop v tako imenovano mačjo kavarno na Manhattanu čakali v vrsti, v kavarni pa jih je pričakalo 16 mačk brezdomk, ki so jih tja pripeljali iz bližnjega zavetišča. Če so se obiskovalci v katero od njih zaljubili, so jo lahko posvojili.

Dogodek je potekal pod okriljem znanega proizvajalca mačje hrane Purina One, organizatorji pa so si ga zamislili kot druženje mačjeljubcev, ki sicer nimajo toliko možnosti za druženje, in lastniki psov, ki se redno srečujejo na sprehodih v parku.

V kavarni je tako potekalo več dogodkov, ljubitelji mačk so med seboj delili izkušnje, pri pogovorih o zdravju mačk so sodelovali tudi veterinarji. In kar je najpomembneje – kosmate crkljivke so bile vesele čisto vsakega obiskovalca, pustile so se božati in fotografirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.