Magazin
32 ogledov

Tako so kosmatinke uživale v mačji kavarni

Mačja kavarna v New Yorku.
1/7
Reuters
Dogajanje v New Yorku je pretekli teden popestrila čisto prava mačja kavarna, kjer so si obiskovalci lahko privoščili tako imenovani cat'achino, kosmatinke pa so predle ob nenehnem božanju in crkljanju.

Ljubitelji mačk so na vstop v tako imenovano mačjo kavarno na Manhattanu čakali v vrsti, v kavarni pa jih je pričakalo 16 mačk brezdomk, ki so jih tja pripeljali iz bližnjega zavetišča. Če so se obiskovalci v katero od njih zaljubili, so jo lahko posvojili.

Dogodek je potekal pod okriljem znanega proizvajalca mačje hrane Purina One, organizatorji pa so si ga zamislili kot druženje mačjeljubcev, ki sicer nimajo toliko možnosti za druženje, in lastniki psov, ki se redno srečujejo na sprehodih v parku.

V kavarni je tako potekalo več dogodkov, ljubitelji mačk so med seboj delili izkušnje, pri pogovorih o zdravju mačk so sodelovali tudi veterinarji. In kar je najpomembneje – kosmate crkljivke so bile vesele čisto vsakega obiskovalca, pustile so se božati in fotografirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.