Tako so se Jerneju Šugmanu poklonili v šovu Znan obraz ima svoj glas

Foto: Pop TV Tanja Ribič
Tanja Ribič med šovom komaj zadrževala solze.
Oglej si celoten članek

Včeraj je Slovenijo pretresla tragična novica, da je umrl priljubljeni slovenski igralec Jernej Šugman. Med poptevejevo oddajo Znan obraz ima svoj glas se je Šugmanu med nastopom poklonil Trkaj, ki je bil ta teden gost med žiranti.

Trkaj je nastopil z Marijanom Novino, ki se je ta vikend prelevil v Janka Ropreta. Trkaj je namreč priredil Jankovo pesem Ljubljančanke. Med svoje stike je dodal zahvalo pokojnemu igralcu: "Pogleda se v špegu, v špeglu pa mozolj. O, tega pa ni pričakovala, rdeč alarm, frkica nastala … Jernej Šugman, za vse hvala!"

Odzivi "Ne morem verjeti ... ne morem! Nočem! Počivaj v miru, dragi prijatelj ..."

Po teh besedah je kamera na hitro pokazala žirante, ko se je videlo, da je Gojc obraz zakopal v dlani, Tanja pa je med komentiranjem Marijanovega nastopa komaj zadrževala solze. Tanja je s Šugmanom veliko sodelovala – skupaj sta snemala več let, saj sta oba imela glavni vlogi v serijah Teater paradižnik in Naša mala klinika. Jernej Šugman je zaradi srčne kapi umrl v svojem 49. letu starosti.

V finale oddaje Znan obraz ima svoj glas, ki bo naslednjo nedeljo, so se uvrstili Lea Sirk, Marijan Novina, Luka Sešek in Mitja Šinkovec.

Šokantno Umrl je igralec Jernej Šugman

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:46 16. December 2017.

    Voditelj Avdić pa nič.

  • 19:00 14. December 2017.

    z vsem spostovanjem do Jerneja Sugmana, ampak Tanjine solze so ponavadi bolj blef kot kaj drugega

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.