Magazin > Film & Glasba & TV
81095 ogledov

Tako so se Jerneju Šugmanu poklonili v šovu Znan obraz ima svoj glas

Tanja Ribič Pop TV
Tanja Ribič med šovom komaj zadrževala solze.

Včeraj je Slovenijo pretresla tragična novica, da je umrl priljubljeni slovenski igralec Jernej Šugman. Med poptevejevo oddajo Znan obraz ima svoj glas se je Šugmanu med nastopom poklonil Trkaj, ki je bil ta teden gost med žiranti.

Trkaj je nastopil z Marijanom Novino, ki se je ta vikend prelevil v Janka Ropreta. Trkaj je namreč priredil Jankovo pesem Ljubljančanke. Med svoje stike je dodal zahvalo pokojnemu igralcu: "Pogleda se v špegu, v špeglu pa mozolj. O, tega pa ni pričakovala, rdeč alarm, frkica nastala … Jernej Šugman, za vse hvala!"

Odzivi Magazin "Ne morem verjeti ... ne morem! Nočem! Počivaj v miru, dragi prijatelj ..."

Po teh besedah je kamera na hitro pokazala žirante, ko se je videlo, da je Gojc obraz zakopal v dlani, Tanja pa je med komentiranjem Marijanovega nastopa komaj zadrževala solze. Tanja je s Šugmanom veliko sodelovala – skupaj sta snemala več let, saj sta oba imela glavni vlogi v serijah Teater paradižnik in Naša mala klinika. Jernej Šugman je zaradi srčne kapi umrl v svojem 49. letu starosti.

V finale oddaje Znan obraz ima svoj glas, ki bo naslednjo nedeljo, so se uvrstili Lea Sirk, Marijan Novina, Luka Sešek in Mitja Šinkovec.

Igralec Jernej Šugman s soprogo Šokantno Magazin Umrl je igralec Jernej Šugman
Komentarjev 2
  • maja73 11:46 16.december 2017.

    Voditelj Avdić pa nič.

  • McClain 19:00 14.december 2017.

    z vsem spostovanjem do Jerneja Sugmana, ampak Tanjine solze so ponavadi bolj blef kot kaj drugega