Magazin > Film & Glasba & TV
726 ogledov

Najboljše maske šova Znan obraz ima svoj glas

kataya
1/33
POP-TV-2
Danes je finale šova Znan obraz ima svoj glas. Maskerji si bodo verjetno oddahnili. V zadnjih tednih jih je namreč čakalo mnogo izzivov.

V veliki finale šova Znan obraz ima svoj glas so se uvrstili Klemen Bunderla, Nuška Drašček, Kataya in Žana. Vsi bi si za svoj trud zaslužili nagrado, tako kot tudi maskerji.

Kot nam je povedala njihova vodja Mirjam, so bile zahtevne vse preobrazbe, "ki vključujejo spremembo celega obraza s pomočjo protetike, saj to pomeni, da je bilo treba na odlitek zmodelirati popolnoma drug obraz in protetiko kasneje aplicirati, kar pomeni, da gre za zahteven in zamuden proces.“ Največ dela so tako imeli z Žano, ko je morala imitirati Esmo Redžepovo, saj je protetika pokrila njen celoten obraz.

Veliko dela so imeli tudi s Klemnom Bunderlo, ki je moral v eni od oddaj naenkrat posnemati Tino Turner in Erosa Ramazzottija. "Za Tino je bilo treba modelirati obraz, Erosa pa smo naredili z senčenjem. Pri tem je bilo treba paziti, da sta se obraza popolnoma stikala. Prav tako je bilo treba čim bolj skriti lasuljo od Tine, da ni bila moteča, ko smo gledali Erosovo stran,“ je še povedala Mirjam.

Komentarjev 1
  • marabunta 11:55 17.maj 2015.

    vsa čast maskerjem, več al manj vsi modeli odlični