Tako sta se na novico o raku odzvala Harry in Meghan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kate podporo in lepe želje dobiva iz vseh koncev sveta.
Oglej si celoten članek

Včeraj je princesa Kate popolnoma šokirala svet z videoposnetkom, v katerem je sporočila, da so ji diagnosticirali raka ter tako naredila konec raznim teorijam zarote, ki so se v zadnjem času širile po spletu. Posnetek se je po spletu razširil kot požar, z vseh strani pa so pritekle besede podpore in lepih želja. 

Na novico sta se odzvala tudi Harry in Meghan, ki sta Kate v kratki izjavi sporočila: "Kate in družini želiva zdravje in okrevanje. Upava, da bodo to lahko naredili zasebno in v miru," poroča BBC.

Oglasil se je tudi princesin brat James, ki je na Instagramu zapisal ganljivo sporočilo in objavil sliko iz njunega otroštva. Zapisal je: "Čez leta smo skupaj premagali marsikaj. Kot družina bomo to skupaj prebrodili."

Videoposnetek, ki ima trenutno blizu 70 milijonov ogledov, je prejel več kot 246 tisoč komentarjev z lepimi željami po čim hitrejšem okrevanju. Kot je včeraj dejala princesa Kate, so z družino potrebovali čas, da so stanje razložili otrokom na način, ki je primeren zanje, in prosila javnost za spoštovanje zasebnosti in razumevanje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:00 24. Marec 2024.

    Upam, da se ji ni razvil turbo rak, ki je značilen po letu 2021. Želim ji popolno okrevanje.

  • 20:14 23. Marec 2024.

    Vse dobro njej in družini. Na voljo ima najboljše specialiste, verjamem da jim bo uspelo.

  • 18:39 23. Marec 2024.

    No, sedaj vemo, da rak ne izbira glede na deklarirano barvo krvi! Sožalje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.