Magazin > VIP
21081 ogledov

Tako sta se na novico o raku odzvala Harry in Meghan

Kate Middleton Profimedia
Kate podporo in lepe želje dobiva iz vseh koncev sveta.

Včeraj je princesa Kate popolnoma šokirala svet z videoposnetkom, v katerem je sporočila, da so ji diagnosticirali raka ter tako naredila konec raznim teorijam zarote, ki so se v zadnjem času širile po spletu. Posnetek se je po spletu razširil kot požar, z vseh strani pa so pritekle besede podpore in lepih želja. 

Na novico sta se odzvala tudi Harry in Meghan, ki sta Kate v kratki izjavi sporočila: "Kate in družini želiva zdravje in okrevanje. Upava, da bodo to lahko naredili zasebno in v miru," poroča BBC.

Oglasil se je tudi princesin brat James, ki je na Instagramu zapisal ganljivo sporočilo in objavil sliko iz njunega otroštva. Zapisal je: "Čez leta smo skupaj premagali marsikaj. Kot družina bomo to skupaj prebrodili."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Videoposnetek, ki ima trenutno blizu 70 milijonov ogledov, je prejel več kot 246 tisoč komentarjev z lepimi željami po čim hitrejšem okrevanju. Kot je včeraj dejala princesa Kate, so z družino potrebovali čas, da so stanje razložili otrokom na način, ki je primeren zanje, in prosila javnost za spoštovanje zasebnosti in razumevanje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Antivaxer 07:00 24.marec 2024.

    Upam, da se ji ni razvil turbo rak, ki je značilen po letu 2021. Želim ji popolno okrevanje.

  • Avatar Zala
    Zala 20:14 23.marec 2024.

    Vse dobro njej in družini. Na voljo ima najboljše specialiste, verjamem da jim bo uspelo.

  • Kmodri_ 18:39 23.marec 2024.

    No, sedaj vemo, da rak ne izbira glede na deklarirano barvo krvi! Sožalje!