Tako svoje nosečnosti ni proslavljala še nobena znana Slovenka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Očarani boste nad Jeričinimi posnetki.
Oglej si celoten članek

Še nekaj tednov in simpatična voditeljica Hitradia Antene, Jerica Zupan, bo postala mamica. Kot je razkrila na družbenih omrežjih, pričakuje sinčka. 

"Trebušček in brce so mi noro všeč, a bolečina v hrbtu, križu precej manj … V enem letu sem preživela zlomljeni gleženj (6 tednov ležanja, je pa zaradi tega nastal naš štrukelj, haha), korono, ni hudir, da bom tudi porod,“ je pred kratkim zapisala na Instagramu.

Jerica danes naravnost žari, tako ko tudi bodoči očka Timo. "Sva se kar spreminjala skozi leta v dvoje. Imela sva vzpone in padce, a vedno naju je družil humor. Pa spoštovanje. Potrpljenje. Prilagajanje. Spuščanje ega. Pa seveda LJUBEZEN. Učenje. Ja, veliko sva se naučila drug od drugega. Ne rabiva niti kodralnika za kravžljanje živcev. To samo pomeni, da se res poznava. Zdaj pa se veseliva, da spoznava najino celoto, brezpogojno ljubezen. Njega, za katerega sva se borila. Najinega škratka.“
Paru želimo veliko sreče in veselja!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.