Magazin > VIP
35945 ogledov

Tako svoje nosečnosti ni proslavljala še nobena znana Slovenka

jerica zupan Instagram
Očarani boste nad Jeričinimi posnetki.

Še nekaj tednov in simpatična voditeljica Hitradia Antene, Jerica Zupan, bo postala mamica. Kot je razkrila na družbenih omrežjih, pričakuje sinčka. 

"Trebušček in brce so mi noro všeč, a bolečina v hrbtu, križu precej manj … V enem letu sem preživela zlomljeni gleženj (6 tednov ležanja, je pa zaradi tega nastal naš štrukelj, haha), korono, ni hudir, da bom tudi porod,“ je pred kratkim zapisala na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerica Zupan❤️Love&Kisses (@jericazupan)


Lepotička svojo nosečnost s prelepimi fotografijami prosljavlja kot nobena druga. Za to ima tudi poseben razlog. Kot je lani razkrila, je leta 2019 doživela splav. "Odrezalo mi je tla pod nogami, to so bile peklenske bolečine v spodnjem delu trebuha. Sama sem mislila, da gre za hude menstrualne težave. Dokler me ginekolog ni seznanil, da sem noseča, a da ne gre za dobro novico. Izvidi so kazali, da se je pravljica končala. Šlo je za splav pri vgnezditvi. Sledili so obiski porodnišnice, da smo spremljali padec vrednosti nosečniškega hormona. Takrat me je zares zabolelo v srcu in prav spomnim se, kako sem na parkirišču pred porodnišnico v avtu zajokala," je za zurnal24.si povedala.

Jerica danes naravnost žari, tako ko tudi bodoči očka Timo. "Sva se kar spreminjala skozi leta v dvoje. Imela sva vzpone in padce, a vedno naju je družil humor. Pa spoštovanje. Potrpljenje. Prilagajanje. Spuščanje ega. Pa seveda LJUBEZEN. Učenje. Ja, veliko sva se naučila drug od drugega. Ne rabiva niti kodralnika za kravžljanje živcev. To samo pomeni, da se res poznava. Zdaj pa se veseliva, da spoznava najino celoto, brezpogojno ljubezen. Njega, za katerega sva se borila. Najinega škratka.“
Paru želimo veliko sreče in veselja!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.