Tako svoje otroke razvaja Jure Košir

Foto: Instagram/ zurnal24.si Jure Košir Foto: Instagram/ zurnal24.si Jure Košir Foto: Instagram/ zurnal24.si Jure Košir
Medtem ko običajni očki svoje otroke razveselijo s sladoledom in obiskom živalskega vrta, Jure Košir svoje otroke razvaja takole ...
Oglej si celoten članek

Jadranje, adrenalniske vragolije, potovanja in na zadnje obisk Rihanninega koncerta na Dunaju, ki ga je Jure Košir otrokom podaril za uspešno zaključeno šolsko leto. Nekdanji profesionalni smučar, danes uspešen poslovnež, je sodeč po fotografijah na Instagramu tak superočka, da bi si še sami želeli biti njegovi otroci.

A Jure pravi, da življenje niso le ujeti trenutki, ki jih objavi na Instagramu. "Karte za koncert sem kupil že pred pol leta in jim povedal, da bo to nagrada, če bodo pridni v šoli. Ne bi rad dajal nasvetov, kako ne razvaditi otrok, saj je to dilema številnih staršev, glede na to, da mladi danes mislijo, da vse pade iz neba. Otrokom vedno razložim, kako stvari potekajo, in tudi sami morajo kaj narediti, pomagati in pokazati, tako doma kot v šoli. Ko bodo dovolj stari, bodo seveda tudi delali, tako kot sem sam," pravi in dodaja, da oba z Alenko (Košir op. a.) otroke vzgajata v športnem duhu in jih, če je to le mogoče, s seboj vzameta tudi na potovanja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:14 18. Avgust 2016.

    Tole je brez dvoma res, vendar pa moraš upoštevati, da intelektualni potencial Žurnala24 ur ne doseže takega razmišljanja. Novinarka, ki …

  • 11:06 18. Avgust 2016.

    predvsem pa super očetje svoje ljubezni ne razkazujejo na družabnih omrežjih. Zame je namreč to razkazovanje.

  • 10:58 18. Avgust 2016.

    Dragec, Jure Košir nam ni nič plačal, glede drugega vprašanja pa je naša nestrokovna ocena, da lahko tudi nekdo, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.