Magazin > VIP
292 ogledov

Tako svoje otroke razvaja Jure Košir

jure košir
1/3
mediaspeed
Medtem ko običajni očki svoje otroke razveselijo s sladoledom in obiskom živalskega vrta, Jure Košir svoje otroke razvaja takole ...

Jadranje, adrenalniske vragolije, potovanja in na zadnje obisk Rihanninega koncerta na Dunaju, ki ga je Jure Košir otrokom podaril za uspešno zaključeno šolsko leto. Nekdanji profesionalni smučar, danes uspešen poslovnež, je sodeč po fotografijah na Instagramu tak superočka, da bi si še sami želeli biti njegovi otroci.

A Jure pravi, da življenje niso le ujeti trenutki, ki jih objavi na Instagramu. "Karte za koncert sem kupil že pred pol leta in jim povedal, da bo to nagrada, če bodo pridni v šoli. Ne bi rad dajal nasvetov, kako ne razvaditi otrok, saj je to dilema številnih staršev, glede na to, da mladi danes mislijo, da vse pade iz neba. Otrokom vedno razložim, kako stvari potekajo, in tudi sami morajo kaj narediti, pomagati in pokazati, tako doma kot v šoli. Ko bodo dovolj stari, bodo seveda tudi delali, tako kot sem sam," pravi in dodaja, da oba z Alenko (Košir op. a.) otroke vzgajata v športnem duhu in jih, če je to le mogoče, s seboj vzameta tudi na potovanja. 

Komentarjev 6
  • nergač 11:14 18.avgust 2016.

    Tole je brez dvoma res, vendar pa moraš upoštevati, da intelektualni potencial Žurnala24 ur ne doseže takega razmišljanja. Novinarka, ki je specialistka za porno vsebine in abotnosti že ob besedi "znani slovenec" izloči encime, ki jo neustavljivo pripeljejo do realizacije ...prikaži več ideje, ki jo je obšla: "a dovoliš, da naredim članek o tebi?" -Ja pa dej no, če že moraš. - Super! Napisala bom superočka, boš videl da bo fajn....-Ah ne no. - Pusti, jaz že vem, kaj delam, saj se spoznam na svoje delo, narod bo spet klikal.....ha ha ha

  • wingspan15 11:06 18.avgust 2016.

    predvsem pa super očetje svoje ljubezni ne razkazujejo na družabnih omrežjih. Zame je namreč to razkazovanje.

  • korisnik_362 10:58 18.avgust 2016.

    Dragec, Jure Košir nam ni nič plačal, glede drugega vprašanja pa je naša nestrokovna ocena, da lahko tudi nekdo, ki mu zakon ni uspel, dobro vzgaja svoje otroke ter da jih nekdo, ki je nesrečen v zakonu, težko.