Tako ta lepotica testira snubce, testa doslej še ni prestal nihče ...

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Menite, da zahteva preveč?
Oglej si celoten članek

Gabby, ki na TikToku ustvarja pod umetniškim imenom @respectfullygabby, je s sledilci delila, na kakšen način testira moške, s katerimi gre na zmenek. Lepotica med drugim pričakuje, da bo snubec poravnal račun za prvi zmenek. "Končajmo to debato, to 50/50 neumnost. Račun za prvi zmenek mora v celoti poravnati moški. Če ne - adijo!" je ostra Gabby, ki pa ni pozorna le na to podrobnost. Še večja rdeča zastavica se pojavi, če je moški ne pospremi do taksija.

Po zmenku v Miamiju sta z moški naročila ločena prevoza domov. Ko je prišlo njegovo vozilo, jo je vprašal, ali želi, da z njo počaka na njen taksi, kar je Gabby odklonila, a upala, da bo kljub temu ostal z njo. Pa ni ... Pustil jo je samo na ulici ob 4. uri zjutraj ... "Ne. Če ti ni mar za mojo varnost in nisi poskrbel za to, da se varno usedem v avto, te ni več."

Mladenka bo med zmenkom pokazala tudi svoje igralske sposobnosti in preverila, ali ji bo moški ponudil jakno, če bo potožila, da jo zebe. "Če mi je ne boš, si zame mrtev."

Nekateri uporabniki TikToka na njene besede gledajo skeptično, drugi se z njo strinjajo. "Ponavadi se ne strinjam s testiranji, saj je pomebna iskrenost, a pri teh točkah gre za povsem normalne stvari. Treba je poskrbeti za žensko, s katero si," je video pokomentiral uporabnik TikToka.

Gabby je sicer tudi zelo podjetno mlado dekle. Moškim sedaj ponuja tečaje, kako se vesti na zmenku.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:24 9. April 2022.

    To ni ženska za skupno življensko pot.

  • 11:03 9. April 2022.

    Če ne zna skuhati kosila in večerje , če ne zna prati, sesati in pospravljati, če ne zna vzgajati otrok, …

  • 09:54 9. April 2022.

    Lepotica? Po kakšnih kriterijih? Balkansko napumpanih žnablih? Sicer pa ena od poplave sodobnih "vplivnic", ki je zgolj našla "tržno nišo" …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.