Tako uspešen posel ima danes bivši skakalec Damjan Fras!

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Še vedno zvest športu …
Oglej si celoten članek

Nekdanji smučarski skakalec Damjan Fras je pred petimi leti v Slovenijo pripeljal inovativno športno vadbo XBody, ki želene rezultate zagotavlja že z dvema 20 minutnima treningoma tedensko. Danes ta posel opravlja po celi Sloveniji in od tega tudi živi. Na njegovo revolucionarno vadbo prisegajo številni znani Slovenci, med njimi Neisha, Klemen Bunderla, Anja Jenko, Emi Nikocevic in številni drugi. 

"Že prej sem imel fitnes, nato pa sem na sejmu v Riminiju opazil Xbody in zdelo se mi je nekaj novega ter zanimivega. Najprej sem začel v Kranju, nato v Ljubljani, sedaj pa smo tudi v Mariboru, Celju, Velenju in Kopru," pravi Fras, ki ob disciplinirani prehrani zagotavlja, da so rezultati res vidni že po dveh dvajsetminutnih treningih tedensko. "Prednost je, ker vam ta vadba ne vzame veliko časa, opravite jo lahko kar med malico, cena desetih obiskov pa je 300 evrov," še dodaja.

Poleg uspešnega poslovnega življenja, pa je Fras srečen tudi zasebno. Z ženo, ki ima iz prvega zakona dva otroka, katerima je Damjan odigral vlogo očima, sta trenutno zaživela sama, saj so se že odrasli otroci odselili na svoje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:51 13. Marec 2021.

    A je to prikrita reklama?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.