Tako uživa nekdanja Barovka Ivona Pavlović

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Lepotička se veliko potepa.
Oglej si celoten članek

Ivono Pavlović je Slovenija spoznala leta 2015 v šovu Bar, ki so ga vrteli na Planet TV. Uvrstila se je celo v finale, kjer pa jo je premagal Črt Banko, a Ivona kljub temu ni potonila v pozabo. Kmalu po koncu šova si je dala povečati oprsje, o njej pa se je veliko pisalo tudi leta 2018, ko se je znašla v primežu organov pregona, ki so ji očitali, da je bila slamnata nevesta. Ivona obtožbe zavrača.

Magazin Ivona iz Bara: Nikjer si ne morem plačati pijače

Kakor koli že, lepotička uživa življenje in svoje dogodivščine redno objavlja na družbenih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 20:31 20. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 19:40 20. Januar 2020.

    Ma ja s tistimi žnabli pred telefonom.Čist po čefursko.Verjetno je pred tem na žnable natikala kljukice za perilo obešat,toliko da …

  • 19:36 20. Januar 2020.

    POZABILI STE NAPISATI DA JE ZVEZDNICA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.