Magazin > VIP
13526 ogledov

Ivona iz Bara: Nikjer si ne morem plačati pijače

Ivona Pavlović Facebook
Ivona Pavlović pravi, da sedaj živi skromno življenje.

Temnolasa Ivona Pavlović je pred tremi leti v šovu Bar zasedla drugo mesto. Slovenijo je osvojila s svojim dolgim jezikom, mladostniško sproščenostjo, a tudi pridnim delom. Po šovu so jo mediji pospremili do lepotnega kirurga, ki ji je povečal oprsje, sledilo je nekaj člankov o njenem žurerskem življenju in uspešnem hujšanju, nazadnje pa smo o njej pisali septembra lani, ko se je lotila novega izziva – snemala je videe, v katerih je razlagala svoje lepotne trike.

Ivona Pavlović Magazin Ivona navdušuje v seksi spodnjem perilu

Kaj se z njo dogaja sedaj?

"Po treh letih se mi še vedno dogaja, da nikjer ne morem plačati pijače. Vedno, ko sem iz torbice vzela denarnico, da bi plačala, so mi natakarji povedali, da je že vse poravnano," pravi Ivona, ki svoj prosti čas sedaj najrajši preživlja s svojim novim izbrancem, ki ga pred javnostjo skriva.

Za Žurnal24 je Ivona izjavila, da se ji trenutno ne dogaja nič posebnega in da se osredotoča predvsem na svoje delo. "Živim skromno življenje in večino časa sem doma. V prihodnosti me čakajo nekateri načrti, vendar vam na žalost ne morem razkriti, kakšni,“ je dejala in dodala, da z nobenim od Barovcem ni več v stikih.

ivona Magazin Ivona, to pa je nevarno!
Komentarjev 13