Magazin > VIP
10373 ogledov

Ivona, to pa je nevarno!

Ivona Pavlović Facebook
Takšni so njeni načrti.

Ivona Pavlović, nekdanja tekmovalka šova Bar, je, kot smo že pisali, začela snemati prav posebne videe. Za enkrat se je predstavila samo kot vlogerka, ki svojim prijateljicam in sledilkam predstavlja lepotne trike in nasvete, zdaj pa za Žurnal24 povedala, kakšne načrte ima za svoj YouTube kanal, kjer bo redno objavljala domače posnetke.

"Za enkrat imam samo videe o ličilih in lepotnih trikih. S tem sem začela popolnoma naključno, bom pa imela različne videe, tudi o igricah, kužkih, fitnesu, zdravi prehrani in orožju,“ pravi _Ivona in doda: "Naslednji, ki ga pripravljam, je prav tako o ličilih, bom pa kmalu objavila video o orožju. Ta bo posnet na prostem, na strelišču. Objavljala bom videe o vsem, kar me zanima in predstavlja mene, Ivono. Iskreno, mejkap me še najmanj zanima od vsega naštetega."

 

A post shared by Ivona Pavlović (@ivonapavlovich) on

21-letnica pravi, da se je trikov ličenja naučila od svetovnih blogark in pravi, da je tudi na njenih videih odziv zelo dober. "Ogledi presegajo vsa moja pričakovanja. Na prvem videu je okoli 9 tisoč ogledov, na drugem pa 27 tisoč! Veliko moram še vložiti v videe. Delam na kvaliteti posnetkov in se še igram z lučmi, kamerami in podobno. Se še učim."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice