Magazin > VIP
669 ogledov

Tako drago darilo je Barovka Ivona podarila mami

Ivona Pavlović Facebook
Bivša Barovka je pokazal prestižno darilo, ki ga je podarila svoji mami.

Ivona Pavlović, ki je na svojih družabnih omrežjih sicer zelo neaktivna, je na Instagramu pokazala darilo, ki ga je podarila svoji mami. Podarila ji je prestižno olivno olje Golden s 24-karatnim zlatom. 200-mililitrska steklenička, ki jo je pokazala v videu, stane 228 evrov.

 

A video posted by Ivona Pavlović (@ivonapavlovich) on Nov 16, 2016 at 12:18pm PST

 

Olivno olje Golden, v katerem so tudi 24-karatni zlati lističi, je slovenski proizvod blagovne znamke Golden, hrana za dušo in užitek. Za njo stoji 23-letni ekonomski tehnik Kristjan Podgornik. Za enkrat ima v ponudbi le olivno olje, v načrtu pa sta še med in jabolčni sok z zlatimi lističi. Olivno olje, ki ga Kristjan 'osveži' z zlatimi lističi je sicer olje koprskega oljarja Borisa Jenka, ki se je lansko leto uvrstilo v prvo dvajseterico na mednarodnem tekmovanju Flos Olei.

Komentarjev 5
  • KOJAK 20:38 28.november 2016.

    A mami od bivše kolegice je že poravnala škodo za razbiti avto?

  • blueone 20:19 28.november 2016.

    Ne rabim zlata v olju...zlato rabim kot naložbo...za dolgo časa...koliko časa pa ima olivno olje rok trajanja?

  • Tine123 16:57 28.november 2016.

    Vse escort dame (od misic do pevk, novinark itd) se takole slikajo same in po dogovoru z mediji objavljao take in drugačne potegavščine. Večinoma nič ni res, le PR je dober, da kak pohotnež spet vidi, plača več, ali pa ...prikaži več do bolj popularne v nočnih klubih.Delat se spravite vsi skup, od teh lajder do vas novinarjev.