Tako velik je že sin Rajka Hrvatiča in Daše Podržaj

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Šestletni Kris gre že po stopinjah svoje lepe mamice.
Oglej si celoten članek

Lepotica Daša Podržaj ima iz zakona s podjetnikom Rajkom Hrvatičem sinčka Krisa, ki je letos postal prvošolček. Šestletnik je podedoval mamine manekenske poteze in se pred kratkim že prvič sprehodil po modni pisti, in sicer na otroškem festivalu v Mariboru. Daša pravi, da ga v manekenstvo ne bo silila, saj se ji zdi to za tako majhnega otroke še prenaporno, da pa mu je bila ta izkušnja zabavna, sploh pa vožnja v Maribor, kamor se je peljal s kar tremi manekenkami.

Magazin Lepotica: Tako omamo ima doma Rajko Hrvatić

Sicer Daša pravi, da je šolsko življenje precej drugačno od vrtčevskega in da so se morali kar malo navaditi, da pa ima Kris super učiteljico in rad hodi v šolo, kar se ji zdi najpomembnejše. Med tem, ko je sin v šoli, pa Daša opravlja kar dve službi plus manekensko kariero, zato na vprašanje o ljubezni odgovori: "Ni časa za ljubezen. Sem srečno samska." Sicer pa se lepotica še vedno dobro razume z bivšim možen, Kris pa s svojo polsestrico Monico, ki jo ima Rajko z novo partnerko. "Je malo rivalstva, kar je normalno za to starost, a jo ima zelo rad," nam je še izdala Daša. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • vec
    14:37 30. September 2018.

    Ja tud če ni podoben unemu iz skupine, lahko kamot kontrira, vsi imajo namreč zamenjano polariteto +/- bo pa lahko …

  • ode
    12:41 30. September 2018.

    Še nekaj let pa bo zrasel v Velikega Hrvata, kot je njegov (domnevni) oče.

  • 10:36 30. September 2018.

    Takim tudi vakcina ne pomaga....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.