Magazin > VIP
15123 ogledov

Tako velik je že sin Rajka Hrvatiča in Daše Podržaj

Rajko Hrvatič, Daša Podržaj Anže Petkovšek
Šestletni Kris gre že po stopinjah svoje lepe mamice.

Lepotica Daša Podržaj ima iz zakona s podjetnikom Rajkom Hrvatičem sinčka Krisa, ki je letos postal prvošolček. Šestletnik je podedoval mamine manekenske poteze in se pred kratkim že prvič sprehodil po modni pisti, in sicer na otroškem festivalu v Mariboru. Daša pravi, da ga v manekenstvo ne bo silila, saj se ji zdi to za tako majhnega otroke še prenaporno, da pa mu je bila ta izkušnja zabavna, sploh pa vožnja v Maribor, kamor se je peljal s kar tremi manekenkami.

rajko hrvatič Magazin Lepotica: Tako omamo ima doma Rajko Hrvatić

Sicer Daša pravi, da je šolsko življenje precej drugačno od vrtčevskega in da so se morali kar malo navaditi, da pa ima Kris super učiteljico in rad hodi v šolo, kar se ji zdi najpomembnejše. Med tem, ko je sin v šoli, pa Daša opravlja kar dve službi plus manekensko kariero, zato na vprašanje o ljubezni odgovori: "Ni časa za ljubezen. Sem srečno samska." Sicer pa se lepotica še vedno dobro razume z bivšim možen, Kris pa s svojo polsestrico Monico, ki jo ima Rajko z novo partnerko. "Je malo rivalstva, kar je normalno za to starost, a jo ima zelo rad," nam je še izdala Daša. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Mami a mam isto frizuro kot Anej iz BQL?” 😍 @bqlgram #biggestfan #bql #myboy #lovehimsomuch

A post shared by Daša Podržaj (@dasa_podrzaj) on

Komentarjev 4
  • Avatar vec
    vec 14:37 30.september 2018.

    Ja tud če ni podoben unemu iz skupine, lahko kamot kontrira, vsi imajo namreč zamenjano polariteto +/- bo pa lahko v dokaj kratkem času že spal v taveliki spalnici.

  • ode 12:41 30.september 2018.

    Še nekaj let pa bo zrasel v Velikega Hrvata, kot je njegov (domnevni) oče.

  • kapibara 10:36 30.september 2018.

    Takim tudi vakcina ne pomaga....

Sorodne novice