Magazin > VIP
589 ogledov

Hrvatičeva Maja si želi punčke

Maja Bašić Dejan Hren
Noseča Maja Bašić, spremljevalka Rajka Hrvatiča, je za Novo povedala, da si želi punčke, saj imajo doma same fante.

"V prvi vrsti mi je pomembno, da je moj in Rajkov otrok zdrav. Bolj si želim punčko, kajti pri nas doma so sami fantje. (Smeh.) Moj brat ima dva fanta, Rajkov prvi otrok z nekdanjo ženo Dašo je fantek. Rada bi prekinila to moško nogometno moštvo," je za revijo Nova povedala Maja Bašić, ki je trenutno v 16. tednu nosečnosti.

Bašićeva, ki s primorskim poslovnežem Rajkom Hrvatičem, pričakuje naraščaj je dejala, da je tudi njen partner podobnega mišljenja in mu je vseeno, morda pa bi v drugo raje videl punčko. "Trenutno lahko razkrijem, da se z Rajkom veliko pogovarjava o imenih," je še dejala Maja, ki pravi, da ime ne bo tipično slovensko, ampak bolj mednarodno. Pomembno pa je tudi, da se ujema s priimkom.

Za Novo je Maja še izpostavila, da se oba veselita otroka, sobico v portoroški hiši pa bosta opremila, šele ko bosta natančno vedela, katerega spola bo otrok. 

Hrvatič ima že enega otroka. V zakonu z manekenko Dašo Podržaj se mu je rodil sin Kris.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.