Tako veliko srce ima MasterChefov zmagovalec Bruno

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Palačinke za 200 otrok …
Oglej si celoten članek

Bruno Šulman, ki je letos zmagal v šovu MasterChef Slovenija, nima le občutka za kulinariko, temveč tudi za otroke. Tako je ta teden razveselil kar 200 otrok, ki trenutno letujejo na slovenski obali z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje in jim priredil čisto pravi palačinka party. Bruno jim je sam spekel kar 100 palačink, pri ostalih pa so mu pomagali drugi. 

Otroci so bili seveda navdušeni in se z Brunom z veseljem fotografirali, mladi kulinarični virtuoz pa je z otroki tudi zaplesal. Sicer pa Bruno ni doma le v kuhinji, temveč tudi na stadionu, saj trenira atletiko. Pred nekaj tedni je osvojil celo 3. mesto na državnem prvenstvu za člane na 400 metrov z ovirami. Poleg kulinarike in atletike, pa je tudi študent psihologije. Popoln zet, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.