Tako vročega moža ima predsedniška kandidatka Sabina Senčar

Foto: Anže Petkovšek Dr. Sabina Senčar, kandidatka za predsednico RS.
Foto: Anže Petkovšek Dr. Sabina Senčar, kandidatka za predsednico RS.
Poleg tega je tudi uspešen poslovnež.
Oglej si celoten članek

Tomaž Senčar, soprog predsedniške kandidatke Sabine Senčar, je za zurnal24.si ta teden povedal, da ima njegova žena sicer več pozitivnih kot negativnih lastnosti, a da ga ena njena lastnost še prav posebej moti in to je ta, da se Sabina zaradi svoje trme včasih ne opraviči, čeprav se zaveda, da sama nima prav, takrat mu to resnično "para živce". Pri ženi najbolj ceni to, da mu v vseh situacijah in okoliščinah nudi varno zavetje. "Zelo je pogumna. Vsako mojo idejo pozdravi, sprejme ali nadgradi." Poleg tega je med drugim izpostavil še ostale pozitivne lastnosti, ki naj bi jih njegova žena imela in to so: iskrivost, prijaznost, toplina, zvestoba, prilagodljivost … "Je neustrašna in izjemno kreativna, našteval bi lahko v nedogled," je še dejal.

In prav zaradi vseh teh pozitivnih lastnosti se je Tomaž na neki zabavi zaljubil v Sabino. Tomaž Senčar ženi v predsedniški bitki seveda stoji ob strani in jo podpira, a veliko časa ravno nima, saj ima svoje podjetje, FT Pretium, zavarovalno posredovanje, d.o.o. ter v povezavi z njim dovolj dela in skrbi.

Foto: Osebni arhiv Predsedniški kandidati

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:27 22. Oktober 2022.

    Gospa me ni najbolj prepričala, predvsem zaradi nepripravljenih nastopov z veliko neke nervoze, ki se je čutila tako v gibih …

  • 17:27 21. Oktober 2022.

    Edina, ki si zaradi svoje neodvisnosti in pokončnosti zasluži mesto predsednika Slovenije.

  • 15:39 21. Oktober 2022.

    Sabina, imaš moj glas

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.