Magazin > VIP
50299 ogledov

Tako vročega moža ima predsedniška kandidatka Sabina Senčar

Sabina Senčar Anže Petkovšek Dr. Sabina Senčar, kandidatka za predsednico RS.
Poleg tega je tudi uspešen poslovnež.

Tomaž Senčar, soprog predsedniške kandidatke Sabine Senčar, je za zurnal24.si ta teden povedal, da ima njegova žena sicer več pozitivnih kot negativnih lastnosti, a da ga ena njena lastnost še prav posebej moti in to je ta, da se Sabina zaradi svoje trme včasih ne opraviči, čeprav se zaveda, da sama nima prav, takrat mu to resnično "para živce". Pri ženi najbolj ceni to, da mu v vseh situacijah in okoliščinah nudi varno zavetje. "Zelo je pogumna. Vsako mojo idejo pozdravi, sprejme ali nadgradi." Poleg tega je med drugim izpostavil še ostale pozitivne lastnosti, ki naj bi jih njegova žena imela in to so: iskrivost, prijaznost, toplina, zvestoba, prilagodljivost … "Je neustrašna in izjemno kreativna, našteval bi lahko v nedogled," je še dejal.

In prav zaradi vseh teh pozitivnih lastnosti se je Tomaž na neki zabavi zaljubil v Sabino. Tomaž Senčar ženi v predsedniški bitki seveda stoji ob strani in jo podpira, a veliko časa ravno nima, saj ima svoje podjetje, FT Pretium, zavarovalno posredovanje, d.o.o. ter v povezavi z njim dovolj dela in skrbi.

Predsedniški kandidati | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

Komentarjev 3
  • Friderik1950 06:27 22.oktober 2022.

    Gospa me ni najbolj prepričala, predvsem zaradi nepripravljenih nastopov z veliko neke nervoze, ki se je čutila tako v gibih kot tudi pri izbiri besed oziroma stavkov. Ker je šlo več ali manj za dogovorjeno rutino, bi lahko z malo ...prikaži več priprave nastopala veliko bolj suvereno. Čutiti ni bilo niti njene podpore od Resnice, pri tem pa je čeprav profesionalka namesto recimo problemov iz svojega področja zašla recimo v neumnosti z maskami. Tako vsaj mislim.

  • Mkovac22 17:27 21.oktober 2022.

    Edina, ki si zaradi svoje neodvisnosti in pokončnosti zasluži mesto predsednika Slovenije.

  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 15:39 21.oktober 2022.

    Sabina, imaš moj glas