Tako zakonske težave rešuje slavna "Lara"

Foto: Irena Nača, Fotosofia
Foto: Irena Nača, Fotosofia
Se še spomnite lepe Lare iz tudi pri nas zelo priljubljene hrvaške telenovele Larina izbira?
Oglej si celoten članek

Laro je upodobila zadarska igralka Doris Pinčić Rogoznica, ki je pravo nasprotje njenega televizijskega lika. Če je imela Lara kup ljubezenskih težav, je Doris že nekaj let srečna v objemu moža Borisa, s katerim imata ljubkega sina Donata. A Doris odkrito prizna, da tudi v njenem zakonu ni vse vedno rožnato, vendar si to vzame kot izziv: "Na stvari ne maram gledati kot na težave, temveč kot na izzive. Tako da, ni težav, so pa izzivi, to je naravno."

Sicer pa ima igralka, ki smo jo z družinico ujeli na fotografskem seminarju Fotosofia v Termah Tuhelj, sedaj tudi kup novih poslovnih izzivov in pravi, da je vloga slavne Lare že za njo. "To je že za menoj, sedaj so neke nove vloge in druge naloge, važno je, da se dela. Trenutno ne igram toliko, vendar se bolj posvečam voditeljskim vlogam, saj se mi je zaradi otroka tako lažje organizirati," pravi lepa Doris, ki s časoma načrtuje tudi povečanje družine: "Če bo bog dal, bo tudi to. Morda ne v tem trenutku, ampak bo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.