Magazin > VIP
39 ogledov

Tako zakonske težave rešuje slavna "Lara"

Doris Pinčić Irena Nača, Fotosofia
Se še spomnite lepe Lare iz tudi pri nas zelo priljubljene hrvaške telenovele Larina izbira?

Laro je upodobila zadarska igralka Doris Pinčić Rogoznica, ki je pravo nasprotje njenega televizijskega lika. Če je imela Lara kup ljubezenskih težav, je Doris že nekaj let srečna v objemu moža Borisa, s katerim imata ljubkega sina Donata. A Doris odkrito prizna, da tudi v njenem zakonu ni vse vedno rožnato, vendar si to vzame kot izziv: "Na stvari ne maram gledati kot na težave, temveč kot na izzive. Tako da, ni težav, so pa izzivi, to je naravno."

Sicer pa ima igralka, ki smo jo z družinico ujeli na fotografskem seminarju Fotosofia v Termah Tuhelj, sedaj tudi kup novih poslovnih izzivov in pravi, da je vloga slavne Lare že za njo. "To je že za menoj, sedaj so neke nove vloge in druge naloge, važno je, da se dela. Trenutno ne igram toliko, vendar se bolj posvečam voditeljskim vlogam, saj se mi je zaradi otroka tako lažje organizirati," pravi lepa Doris, ki s časoma načrtuje tudi povečanje družine: "Če bo bog dal, bo tudi to. Morda ne v tem trenutku, ampak bo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.