Tako zaljubljen je Matt Damon v svojo ženo!

Foto: Profimedia Matt Damon Foto: Profimedia Matt Damon Foto: Profimedia Matt Damon Foto: Profimedia Matt Damon Foto: Profimedia Matt Damon
Golobčka sta kar žarela od ljubezni.
Oglej si celoten članek

Če smo že pred časom pisali o tem, ali to, da Matt Damon nekaj časa ni bil viden s poročnim prstanom, pomeni, da se je njegov dolgoletni zakon končal, sta  z ženo zdaj dokazala popolnoma nasprotno. 

Par, ki je poročen že 18 let, je bil opažen na plaži na Mikonosu v Grčiji, kjer sta uživala v vodi in se poljubljala. Matt je poljubljal ženin trebuh, ona pa ga je objela okrog ramen. V Grčiji sta od konca junija, pridružila pa sta se jima tudi slavna Chris in Liam Hemsworth

Letos sta praznovala 20-letno obletnico, odkar sta se spoznala v baru, kjer je delala Mattova žena Luciana. Poročila sta se leta 2005 v ožjem krogu svojcev, v zakonu pa so se jima rodili otroci Isabella, Gia in Stella. Luciana ima še hčerko Alexio iz prejšnjega zakona. Za Vogue 2018 je Luciana o tem, kako sta se z možem spoznala, povedala: "Vsekakor sva se takoj povezala, komunikacija je bila preprosta in prijetna, zato me je proti koncu noči povabil, da greva ven z njegovimi prijatelji. Ampak jaz sem mu rekla, da ne morem, saj imam 4-letno hčerko, in to je bila ena od stvari, ki jih je oboževal. Da sem mama in da je to moja prioriteta. Zanj to ni bila nobena ovira.”

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.