Magazin > VIP
2983 ogledov

Tako zaljubljen je Matt Damon v svojo ženo!

Matt Damon
1/5
Profimedia
Golobčka sta kar žarela od ljubezni.

Če smo že pred časom pisali o tem, ali to, da Matt Damon nekaj časa ni bil viden s poročnim prstanom, pomeni, da se je njegov dolgoletni zakon končal, sta  z ženo zdaj dokazala popolnoma nasprotno. 

Par, ki je poročen že 18 let, je bil opažen na plaži na Mikonosu v Grčiji, kjer sta uživala v vodi in se poljubljala. Matt je poljubljal ženin trebuh, ona pa ga je objela okrog ramen. V Grčiji sta od konca junija, pridružila pa sta se jima tudi slavna Chris in Liam Hemsworth

Letos sta praznovala 20-letno obletnico, odkar sta se spoznala v baru, kjer je delala Mattova žena Luciana. Poročila sta se leta 2005 v ožjem krogu svojcev, v zakonu pa so se jima rodili otroci Isabella, Gia in Stella. Luciana ima še hčerko Alexio iz prejšnjega zakona. Za Vogue 2018 je Luciana o tem, kako sta se z možem spoznala, povedala: "Vsekakor sva se takoj povezala, komunikacija je bila preprosta in prijetna, zato me je proti koncu noči povabil, da greva ven z njegovimi prijatelji. Ampak jaz sem mu rekla, da ne morem, saj imam 4-letno hčerko, in to je bila ena od stvari, ki jih je oboževal. Da sem mama in da je to moja prioriteta. Zanj to ni bila nobena ovira.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice