Takole je Piquejeva mama napadla Shakiro in jo zagrabila za obraz

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pique je zaradi video posnetka deležen ostrih kritik.
Oglej si celoten članek

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek, ki razkriva, kako slab odnos sta imeli Shakira in Piquejeva mama Montserrat Bernabeu. Potem ko se je razvedelo, da ima Shakira na svojem balkonu lutko čarovnice, ki kaže proti hiši njene bivše tašče, so jo mnogi napadli, češ da v svoj ljubezenski premor ne sme vpletati Piquejeve mame.

Po poročanju tujih medijev je tašča Shakiri v video posnetku dejala: "Moraš držati jezik za zobmi." Med njunim prepirom na ulici je Pique zgolj stal poleg Shakire in matere ter ju opazoval. Posnetek dogodka, ki je šele zdaj pristal na omrežjih, je bil posnet sicer že prej, a točen datum nastanka ni znan. Mnogi ljudje na družbenih omrežjih so besni zaradi tega video posnetka, komentarji pa se kar vrstijo.

"Ne morem verjeti, da je Pique samo stal tam, medtem ko je njegova mama prijela Shakirin obraz", "Poglej Piqueja. Ničesar ne naredi. Ne ve, kako zaščititi Shakiro pred lastno materjo. To ni moški," je le nekaj komentarjev, ki so se zvrstili pod objavljenim posnetkom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.