Magazin > VIP
33715 ogledov

Takole je Piquejeva mama napadla Shakiro in jo zagrabila za obraz

Montserrat Bernabeu, Shakira Profimedia
Pique je zaradi video posnetka deležen ostrih kritik.

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek, ki razkriva, kako slab odnos sta imeli Shakira in Piquejeva mama Montserrat Bernabeu. Potem ko se je razvedelo, da ima Shakira na svojem balkonu lutko čarovnice, ki kaže proti hiši njene bivše tašče, so jo mnogi napadli, češ da v svoj ljubezenski premor ne sme vpletati Piquejeve mame.

Po poročanju tujih medijev je tašča Shakiri v video posnetku dejala: "Moraš držati jezik za zobmi." Med njunim prepirom na ulici je Pique zgolj stal poleg Shakire in matere ter ju opazoval. Posnetek dogodka, ki je šele zdaj pristal na omrežjih, je bil posnet sicer že prej, a točen datum nastanka ni znan. Mnogi ljudje na družbenih omrežjih so besni zaradi tega video posnetka, komentarji pa se kar vrstijo.

"Ne morem verjeti, da je Pique samo stal tam, medtem ko je njegova mama prijela Shakirin obraz", "Poglej Piqueja. Ničesar ne naredi. Ne ve, kako zaščititi Shakiro pred lastno materjo. To ni moški," je le nekaj komentarjev, ki so se zvrstili pod objavljenim posnetkom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.