Takšen čudež je doživela znana Slovenka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Katarina Venturini je na valentinovo postala mamica malemu Marku, čudežu, za katerega so ji celo zdravniki rekli, da je skoraj nemogoč.
Oglej si celoten članek

Nekdanja vrhunska plesalka Katarina Venturini je zadnja leta v zasebnosti bila eno težjih življenjskih bitk, s katero se v današnjem času spopada ogromno parov. Po štirih letih truda in šestih neuspešnih umetnih oploditvah, sta se s partnerjem že sprijaznila, da jima otroci očitno niso usojeni. Kako vesela sta danes, da sta se motila!

"O tem prej nisem želela govoriti, bila sem enostavno preveč žalostna in utrujena. A sedaj, ko sva končno dočakala ta čudež narave, bi želela vsem ženskam, ki so v podobni situaciji, sporočiti, da morajo zaupati naravi, ker ona že ve kdaj in kaj. Midva sva poskušala vse, od akupunkture, masaž, prehrane, kitajske medicine, bioenergetikov … Na koncu sem bila že tako utrujena od vsega, da sem enostavno dvignila roke in hvala bogu, da sem jih, ker takrat se je zgodilo. Najin mali čudež Mark, ki se je rodil na valentinovo in je res poslan iz neba. Nezahteven, ponoči spimo pet ur v kosu, doji se, dobrovoljen, nasmejan," z žarom pripoveduje Katarina, ki je mamica tako postala pri triinštiridesetih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.