Magazin > VIP
146 ogledov

Takšen čudež je doživela znana Slovenka

Katarina Venturini Žurnal24 main
Katarina Venturini je na valentinovo postala mamica malemu Marku, čudežu, za katerega so ji celo zdravniki rekli, da je skoraj nemogoč.

Nekdanja vrhunska plesalka Katarina Venturini je zadnja leta v zasebnosti bila eno težjih življenjskih bitk, s katero se v današnjem času spopada ogromno parov. Po štirih letih truda in šestih neuspešnih umetnih oploditvah, sta se s partnerjem že sprijaznila, da jima otroci očitno niso usojeni. Kako vesela sta danes, da sta se motila!

"O tem prej nisem želela govoriti, bila sem enostavno preveč žalostna in utrujena. A sedaj, ko sva končno dočakala ta čudež narave, bi želela vsem ženskam, ki so v podobni situaciji, sporočiti, da morajo zaupati naravi, ker ona že ve kdaj in kaj. Midva sva poskušala vse, od akupunkture, masaž, prehrane, kitajske medicine, bioenergetikov … Na koncu sem bila že tako utrujena od vsega, da sem enostavno dvignila roke in hvala bogu, da sem jih, ker takrat se je zgodilo. Najin mali čudež Mark, ki se je rodil na valentinovo in je res poslan iz neba. Nezahteven, ponoči spimo pet ur v kosu, doji se, dobrovoljen, nasmejan," z žarom pripoveduje Katarina, ki je mamica tako postala pri triinštiridesetih.

Komentarjev 5
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:56 06.maj 2016.

    Ja včasih je tako da ko se že sprijazneš, ko se nehaš upirati in boriti, da si šele takrat zrel za to da dobiš za kar si si prizadeval.

  • blueone 11:25 06.maj 2016.

    Čestitke za mali čudež.

  • Pepe007 11:03 06.maj 2016.

    Lepo!