Takšen dom ima Manca Špik

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kakšen čudovit kavč!
Oglej si celoten članek

Naša priljubljena pevka Manca Špik na Instagramu redno objavlja utrinke iz svojega življenja in tudi iz svojega doma. Njeni oboževalci so navdušeni, saj jim je na ta način omogočila vpogled v svoj svet in v svoj raj, ki si ga deli s hčerkico, 

Lepotica je februarja razkrila, da se je po osmih letih končala njena zveza z Borutom Cafom, očetom hčerke Lane. Več o tem TUKAJ.

Družinica že prej, pred krizo zaradi koronavirusa, ni živela skupaj. "Tega, da z Borutom ne živiva skupaj, nisem nikoli skrivala. Oba imava zelo natrpan urnik, vsak na svojem koncu. On na Obali, jaz pa po celotni Sloveniji, predvsem pa v Ljubljani, kjer sva si z Lano ustvarili najin drugi dom. Do te odločitve je prišlo po letu in pol skupnega bivanja na Obali, saj sva ugotovila, da bi bil tempo resnično prehud in predvsem Lana ne bi imela od tega popolnoma nič koristnega. Z Lano imava tako kar tri »domove«, enega na Obali, drugega  v Ljubljani ter tretjega na moji rodni Bohinjski Beli," nam je pred časom zaupala.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.