Magazin > VIP
101883 ogledov

Manca Špik spet samska: "Še vedno se pobiram"

manca špik, borut caf Profimedia
Manca Špik po osmih letih spet samska.

Manca Špik in Rok Piletič sta danes izdala pesem Na valentinovo, prelepo balado, ki govori o koncu čudovite ljubezni, s čimer se bodo mnogi lahko poistovetili. Pevcema se je s sodelovanjem izpolnila velika želja in tudi njuni oboževalci so navdušeni, da sta združila glasova.

"Čez noč se je zgodilo, hladna postelja. Kdaj sva pozabila na to, kar sva bila“, "Zdaj pa sama, na poti, iskala bova srečo znova“ in "Stisni me v slovo, na valentino, čas naj pohiti, solze posuši, da mi lažje bo“, med drugim pojeta naša priljubljena pevca in to tako čutno, da se zdi, da res objokujeta staro ljubezen.

Pri Manci to na žalost drži. Kot je sedaj ekskluzivno potrdila za Žurnal24, se je njena osemletna zveza z Borutom Cafom, očetom hčerke Lane, ki se jima je rodila leta 2016, končala. "Zaljubljena sem v življenje! Vedno! Je pa res, da mi bo na letošnje valentinovo družbo delala zgolj moja hčerka Lana. Moja ljubezenska zgodba z njenim očetom se je nedavno žal končala, a v mojem srcu ostaja neizmerna ljubezen, ki jo želim z nekom deliti tudi v bodoče,“ nam je zaupala Manca in dodala: "Moje srce je bilo močno strto, ko sva z Laninim očetom šla vsak svojo pot. Še vedno se pobiram, a ker verjamem, da čas celi rane, nisem izgubila upanja, da me nekje, nekoč čaka nova ljubezen."

Par je bil že dalj časa tarča govoric, a ne zaradi kakšnega škandala, temveč malce drugačnega življenjskega stila. Živeli so namreč na dveh koncih, v Ljubljani in v Kopru, kjer stanuje Borut, zato se je že nekaj časa govorilo, da sta se razšla.

Kljub vsemu pa je valentinovo še vedno praznik, ki je Manci ljub: "Praznik zaljubljenih mi je hitro prirasel k srcu, saj sem precejšnji romantik. Za valentinov večer rada vidim, da me izbranec razvaja, pelje na romantično večerjo (če je to seveda mogoče), me s čim preseneti. Nikakor mi ni do tega, da bi na ta večer stala v kuhinji, se mi pa le zdi, da je to priložnost, da se moški izkaže kot pravi gentlemen."

manca špik | Avtor:

Rok, ki ga že lep čas povezujejo z Niko Zorjan, pa je bolj skrivnosten glede letošnjega praznika zaljubljencev ... "Obožujem valentinovo. Letos bom v posebni družbi in se zelo veselim tega večera ob svečah, dobri hrani in kozarcu vina.“ 

S pesmijo čakali na pravi trenutek

Pesem ima pestro zgodovino, idejo zanjo pa je Raay, sicer tako Rokov kot tudi Mančin dolgoletni producent, predstavil Manci že pred več kot petimi leti. Manca se spominja: "Takoj sva prepoznala izjemno moč melodije in razmišljala, s kom bi jo lahko najbolje odpela. Vedela sva, da imava v rokavu „adut“, zato sva iz leta v leto odlašala, ker nisva našla ustreznega moškega vokala, ki bi zmogel odpeti to, vokalno zelo zahtevno in čustveno pesem.“

Edina stvar, ki se je skozi leta spreminjala, je bilo besedilo pesmi. Na valentinovo sta tako spisala Rok Lunaček in Marjetka Vovk, izbor pevca za to posebno pesem se je zgodil nazadnje, praktično dva tedna pred izidom pesmi. Rok razlaga: "Pesem sem poznal že dlje časa. Vedel sem tudi, da jo Raay „špara“ za Manco. Nič mi ni bilo jasno, ko sta mi oba z Manco v en glas tulila v telefon, da jo moram nujno jaz odpeti z njo. Da pesem potrebuje točno moj vokal. Nisem dolgo razmišljal, saj je pesem lepa „za umret“. Res bi bil BUDALA, da ne bi zagrabil te priložnosti.“

manca špik | Avtor:

Komentarjev 6
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:07 11.februar 2021.

    Kriza srednjih let pa ji je mlada Pileti(č)na zapasala.

  • TistoPravo 07:46 11.februar 2021.

    Če bi ji fanta naredu iz prve, bi šla z njim za njim na luno...tako pa, naslednji več sreče :)

  • Avatar pantani
    pantani 07:19 11.februar 2021.

    Ena sama žalost tole!!!