Takšna je bila Jasna Kuljaj kot študentka, ne boste je prepoznali

Foto: Planet TV Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj
Bi vedeli, da je to ona?
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj je našla svoj stari študentski indeks iz leta 2000, ko je obiskovala prvi letnik novinarstva na Fakulteti za družbene vede. Fotografijo indeksa je objavila na svojem Facebooku. Bi prepoznali plavolaso Jasno?

xxx

Jasna se je v drugem letniku fakultete udeležila avdicije na Radiu Slovenija, po kateri je dobila priložnost na Valu 202. Kasneje je dobila enkratno priložnost in 7 mesecev preživela v Londonu, kjer je delala za slovensko uredništvo na BBC-ju. Leta 2007 pa je skupaj z Boštjanom Romihom postala voditeljica zabavne oddaje Na zdravje!

Sodelovala je tudi s Sašom Hribarjem v njegovi radijski oddaji Radio Ga Ga, kjer je imitirala Heleno Blagne. Preizkusila se je tudi kot igralka v Šentjakobskem gledališču. Je tudi voditeljica različnih prireditev.

V zadnjih dveh letih pa sodeluje s Planet TV. Najprej je vodila pogovorno oddajo Brez cenzure, kjer je skupaj z gosti komentirala oddajo Kmetija: Nov začetek, kasneje pa se je preizkusila tudi kot voditeljica Kmetije: Nov začetek.

Zdaj jo spremljamo v pogovorni oddaji Od težaka do junaka, kjer skupaj z gosti komentirajo dogajanje v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:44 9. November 2017.

    antipatična.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.