Takšna je Melania, ko ni v Trumpovi, ampak Obamovi družbi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Fotografija, ki pove več kot tisoč besed.
Oglej si celoten članek

Na pogrebu nekdanje prve dame Združenih držav Amerike so se zbrali številni ameriški državni funkcionarji in druge znane osebe. Predsednik Donald Trump se pogrebne slovesnosti ni udeležil, češ da bi s svojo prisotnostjo povzročil prevelik varnostni zaplet. Pogreba se je vendarle udeležila njegova soproga Melania.

Na spletnih omrežjih so se pojavila namigovanja, da je bila Melania v odsotnosti svojega soproga bistveno bolj sproščena, v družbi nekdanjega predsednika Baracka Obame celo nasmejana.

Foto: Twitter Melania in Obama

Melania je v javnosti redko nasmejana, pogosto ima resen izraz obraza, še toliko bolj, če je v družbi svojega soproga. Uporabniki spletnih omrežij so celo komentirali, da je bila Melania v Obamovi družbi na pogrebni slovesnosti videti srečnejša kot v družbi svojega soproga na njegovi inavguraciji.

Magazin To naj bi bil razlog, da se je Melanii zmračil obraz

Prisotni štirje nekdanji predsedniki

Barbara Bush, soproga 41. ameriškega predsednika Georgea H.W. Busha in mati 43. predsednika Georgea W. Busha, je umrla v torek v 93. letu starosti na svojem domu v Teksasu, obkrožena s svojo družino. Barbara Bush, ki je bila ameriška prva dama med letoma 1989 in 1993, je bila že nekaj časa slabega zdravja in nekaj dni pred smrtjo je zavrnila nadaljnjo zdravljenje.

Pogrebne slovesnosti v episkopalni cerkvi St. Martin v Houstonu so se med okoli 1500 povabljenimi gosti udeležili tudi štirje nekdanji ameriški predsedniki - ob njenem 93-letnem soprogu Georgu Bushu, s katerim sta bila poročena 73 let, tudi sin George W. Bush ter Bill Clinton in Barack Obama s soprogama.

Svet Umrla je nekdanja prva dama ZDA Barbara Bush

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:07 23. April 2018.

    Tramp je bil leta 2015 zaprošen s strani generalov-obveščevalcev ameriške vojske naj kandidira na ta položaj z obljubo, da bo …

  • 12:02 23. April 2018.

    Končno se je poslovila hčerka Alaister Crowleja, oz čarovnica kot jo je poimenovala njena vnukinja Jenna Bush . https://www.youtube.com/watch?v=Q6wQMhwMLME

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.