Takšna sedaj naokoli hodi Kim Kardashian

Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian, north Foto: Profimedia kim kardashian
Konec globokih dekoltejev in dragega nakita?
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian se je takoj po ropu v Parizu vrnila v rodno Ameriko in se nekaj časa skrivala, sedaj pa jo spet vse pogosteje videvajo v javnosti. Ker so jo mnogi kritizirali, češ da je za rop kriva sama, saj svoje dragocenosti ves čas objavlja na družbenih omrežjih, naj bi se Kim zaklela, da je bahanja konec. Na družbenih omrežjih se ni več oglasila, spremenila pa je tudi svoj stil oblačenja. Naokoli se potika samo še v širokih puloverjih s kapuco … Bomo videli, koliko časa bo skrivala svoj dekolte in drag nakit.

Sicer pa iz Francije prihaja zanimiva vest. Šef policije Christian Sainte je dal intervju, v katerem je povedal, da sploh ni vedel, kdo je Kim Kardashian in da jo je moral 'poguglati'. "Kim Kardashian je edinstvena. Ima veliko všečkov na Facebooku," je še povedal.

PREBERITE ŠE:

Kardashianovi: Po ropu sprejeli te odločitve
Kim Kardashian: Francoske oblasti dvomijo v njeno zgodbo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:06 26. Oktober 2016.

    "Šef policije Christian Sainte je dal intervju, v katerem je povedal, da sploh ni vedel, kdo je Kim Kardashian in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.