Magazin > VIP
37 ogledov

Takšna sedaj naokoli hodi Kim Kardashian

kim kardashian
1/4
Profimedias
Konec globokih dekoltejev in dragega nakita?

Kim Kardashian se je takoj po ropu v Parizu vrnila v rodno Ameriko in se nekaj časa skrivala, sedaj pa jo spet vse pogosteje videvajo v javnosti. Ker so jo mnogi kritizirali, češ da je za rop kriva sama, saj svoje dragocenosti ves čas objavlja na družbenih omrežjih, naj bi se Kim zaklela, da je bahanja konec. Na družbenih omrežjih se ni več oglasila, spremenila pa je tudi svoj stil oblačenja. Naokoli se potika samo še v širokih puloverjih s kapuco … Bomo videli, koliko časa bo skrivala svoj dekolte in drag nakit.

Sicer pa iz Francije prihaja zanimiva vest. Šef policije Christian Sainte je dal intervju, v katerem je povedal, da sploh ni vedel, kdo je Kim Kardashian in da jo je moral 'poguglati'. "Kim Kardashian je edinstvena. Ima veliko všečkov na Facebooku," je še povedal.

PREBERITE ŠE:

Kardashianovi: Po ropu sprejeli te odločitve
Kim Kardashian: Francoske oblasti dvomijo v njeno zgodbo

Komentarjev 1
  • Pepe007 14:06 26.oktober 2016.

    "Šef policije Christian Sainte je dal intervju, v katerem je povedal, da sploh ni vedel, kdo je Kim Kardashian in da jo je moral 'poguglati'"V Franciji imajo očitno boljše medije kot pri nas in jih ne posiljujejo s temi neumnostmi.