Takšne posledice je koronavirus pustil na princu Charlesu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Marca se je razvedelo, da se je princ Charles okužil z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Prestolonaslednik se je po vsej verjetnosti s covid-19 okužil na konferenci konference WaterAid v Londonu, kjer je sedel za isto mizo kot monaški knez Albert. Ta se je zaradi slabega počutja testiral tri dni po konferenci in sporočil, da je okužen z novim virusom.

71-letnik je imel srečo, njegovi simptomi so bili blagi, a virus je na njem pustil posledice. Da še ni popolnoma zdrav, naj bi Charles po poročanju Evening Standarda razkril med obiskom bolnišnice Gloucestershire Royal Hospital pred nekaj dnevi, kjer se je osebju zahvalil za požrtvovalno delo. "To je bila odlična priložnost, da se srečam z ljudmi, ki delajo v prvih bojni linijah. Na tako čudovit način obvladujejo stres in napetosti – kako jim to uspeva, ne vem,“ je povedal hvaležni princ.

Gre za prvi dogodek, ki se ga je udeležil po okužbi. Eden od zaposlenih v bolnišnici je povedal, da je Charles izjavil, da mu je virus vzel sposobnost vonjanja in okušanja in da ima občutek, kot da je še vedno bolan.

Izguba voha in okusa spada med najpogostejše simptome okužbe z novim virusom.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:08 20. Junij 2020.

    zaradi mene lahko cela anglezija pocrka zaradi covid 19... anglezi so umazan narod zivijo v umazani drzavi...so podli do ljudi …

  • 13:02 19. Junij 2020.

    Dejte odprt sklad za donacije, da lahko doniramo.

  • 08:43 19. Junij 2020.

    Bogi, bogi prinček.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.