Magazin > VIP
20074 ogledov

Takšne posledice je koronavirus pustil na princu Charlesu

princ charles Profimedia
Marca se je razvedelo, da se je princ Charles okužil z novim koronavirusom.

Prestolonaslednik se je po vsej verjetnosti s covid-19 okužil na konferenci konference WaterAid v Londonu, kjer je sedel za isto mizo kot monaški knez Albert. Ta se je zaradi slabega počutja testiral tri dni po konferenci in sporočil, da je okužen z novim virusom.

71-letnik je imel srečo, njegovi simptomi so bili blagi, a virus je na njem pustil posledice. Da še ni popolnoma zdrav, naj bi Charles po poročanju Evening Standarda razkril med obiskom bolnišnice Gloucestershire Royal Hospital pred nekaj dnevi, kjer se je osebju zahvalil za požrtvovalno delo. "To je bila odlična priložnost, da se srečam z ljudmi, ki delajo v prvih bojni linijah. Na tako čudovit način obvladujejo stres in napetosti – kako jim to uspeva, ne vem,“ je povedal hvaležni princ.

Gre za prvi dogodek, ki se ga je udeležil po okužbi. Eden od zaposlenih v bolnišnici je povedal, da je Charles izjavil, da mu je virus vzel sposobnost vonjanja in okušanja in da ima občutek, kot da je še vedno bolan.

Izguba voha in okusa spada med najpogostejše simptome okužbe z novim virusom.


 

Komentarjev 3
  • SonnyBlack 14:08 20.junij 2020.

    zaradi mene lahko cela anglezija pocrka zaradi covid 19... anglezi so umazan narod zivijo v umazani drzavi...so podli do ljudi in zivali...zivijo narobe svet...nimajo kvalitete...a govorijo pa,da je to kaj imajo oni too of the too...vsi mi ostali pa smo ...prikaži več gnoji za njih...fuck the queen v njen psorjazni anus pizda jim corava angleska....to drzavo vi vi tr zatolct do podna...

  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 13:02 19.junij 2020.

    Dejte odprt sklad za donacije, da lahko doniramo.

  • lulibuc 08:43 19.junij 2020.

    Bogi, bogi prinček.